Disciplina Fiziologie şi Neuroştiinţe

Interviu Neuroștiințe 2017

Interviul are ca scop admiterea în Grupul de Cercetare în Neuroștiințe, in special pentru studenții din anul II. Se admit si inscrieri a studenților din anul I și III. Astfel, prin interviu se caută persoane dornice de a face cercetare în vederea ocuparii unuia din locurile de tânăr cercetator în cadrul Grupului. Numărul de locuri disponibile: 7-10

Interviul urmareste criteriile: interesul pentru domeniul neuroștiințelor, performante educationale, cunoștințe de bază în fiziologie, chimie si fizică, disponibilitatea pentru a lucra (în timpul săptămânii dar, chiar și în week-end, vacanțe școlare sau sesiuni, atunci cand este cazul și circumstanțele permit acest lucru), capacitatea de bun organizator, spiritul de a lucra în echipă, lucrul cu calculatorul, cunoașterea unor limbi străine (engleza obligatorie), capacitatea de a lucra cu animalele de laborator.

Interviul va avea loc marti, 17, si miercuri, 18, octombrie 2017, după orele 17, la Disciplina de Fiziologie și Neuroștiințe.(etaj 1).

Lista celor admisi: aici
Prima intalnire va avea loc luni, 30 octombrie, ora 15, la catedra de Fiziologie si Neurostiinte.

Interviul NU se referă la inscrierea pentru Cursul de Neuroștiințe, materie opțională, a anului 2, care se va desfășura în semestrul II al anului universitar 2017/2018.