Disciplina Fiziologie şi Neuroştiinţe

Interviu Neuroștiințe 2018

2001 – 2100

LABORATORUL DE NEUROŞTIINŢE
Organizează:
INTERVIU pentru admiterea în grupul studenţesc de cercetare în NEUROŞTIINŢE

SECOLUL

Marți , 23 oct. de la ora 17:00 *
în Laboratorul de Neuroştiinţe
Pot participa** studenţi din anii I, II, III

CREIERULUI

Interviul are ca scop admiterea în Grupul de Cercetare în Neuroștiințe, in special pentru studenții din anul II. Se admit si inscrieri a studenților din anul I și III. Astfel, prin interviu se caută persoane dornice de a face cercetare în vederea ocuparii unuia din locurile de tânăr cercetator în cadrul Grupului.

Interviul urmareste criteriile: interesul pentru domeniul neuroștiințelor, performante educationale, cunoștințe de bază în fiziologie, chimie si fizică, disponibilitatea pentru a lucra (în timpul săptămânii dar, chiar și în week-end, vacanțe școlare sau sesiuni, atunci cand este cazul și circumstanțele permit acest lucru), capacitatea de bun organizator, spiritul de a lucra în echipă, lucrul cu calculatorul, cunoașterea unor limbi străine (engleza obligatorie), capacitatea de a lucra cu animalele de laborator.

INFORMAŢII, ÎNSCRIERI:
la sediul Laboratorului sau tel.: 021312 08 80,
e-mail: leon.zagrean@gmail.com

Pentru inscrieri vă rugăm să completați formularul de mai jos , până marti, 23 octombrie ora 16:30 (EEST) - inscrierile au fost prelungite.

Formular inscriere


*In cazul in care numarul de participanti este mare interviul se va prelungi si in ziua de miercuri 24 octombrie 2018.
**Pot participa și studenți de la alte facultăți.

Lista celor admisi: aici

Interviul NU se referă la inscrierea pentru Cursul de Neuroștiințe, materie opțională, a anului 2, care se va desfășura în semestrul II al anului universitar 2018/2019.